Mijn naam is Sanne Heidt en woon in Veenendaal.

Vanaf mijn jeugd ben ik opgegroeid met honden, konijnen en knaagdieren. Sinds ik op mijzelf woon, heb ik er twee katten bij genomen, Luna('07) kruising Main Coon en Snoes('08) kruising Europese korthaar/Oosterse korthaar. In 2014 heeft er een uitbreiding plaats gevonden. Twee lieve konijntjes: Happi en Nez.

Na de VMBO heb ik de opleiding allround kapster afgerond.

Naast het werk als kapster ben ik vrijwilligerswerk gaan doen in de weekenden in het dierenasiel, te Amersfoort. 

In die periode heb ik vaak gezegd: "Kapster zijn blijf ik niet voor mijn hele leven doen". Mijn interesse en passie ligt meer bij het helpen/verzorgen van dieren. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om te switchen en ben ik in 2008 de opleiding tot paraveterinair(dierenartsassistente) gaan volgen. In 2012 heb ik mijn diploma Paraveterinair mogen behalen aan het Groenhorst college, te Barneveld. 

Tijdens en na mijn opleiding tot paraveterinair heb ik bij drie verschillende dierenklinieken mogen werken. Dierenkliniek Feld, te Amersfoort, Dierenkliniek 'Kortenoord', te Wageningen en Dierenkliniek Rhenen, te Rhenen.

Nu pak ik de kans om mijn ideeën, dromen en wensen waar te maken en Thuisdierzorg Veenendaal echt op te starten. Hiernaast wil ik graag mijn vak als paraveterinair uit blijven oefenen.

Even voorstellen

- Ik sta geregistreed in het Diergeneeskunderegister -

- En lid van VEDIAS (Vereniging van Dierenarts Assistenten) -